Together, ready for what's next

Donderdag 28 november 2024,
Nekkerhal, Mechelen

Over het event

Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden van innovatie op Think NXT

Ontmoet gelijkgestemde professionals en blijf up-to-date  via demo's van top ICT-partners. Ontdek het nieuwste op het gebied van quantum key distribution, AR/VR, IoT, analytics, cybersecurity, cloud, 5G en nog veel meer.

  • Donderdag 28 november 2024
  • Nekkerhal, Mechelen
  • 13:00 - 22:30

Waarom u erbij moet zijn

Ontdek de Innovation Garden

Laat u inspireren door onze cutting-edge demozone! Team up met de beste tech players en ontdek de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Kies uw break-outs

Ontdek inzichten en mogelijkheden met in-depth break-out sessies. Kies de onderwerpen die u het meest interesseren en stel uw eigen programma samen. Leer van experten en laat u inspireren.

Breid uw netwerk uit

Breid uw professioneel netwerk uit, ontdek onverwachte opportuniteiten en deel inspirerende verhalen. Leg contacten en kom tot magische samenwerkingen.

Ontmoet experts

Transformeer uw bedrijf met de hulp van experten! Of u nu uw strategie wilt herzien of gewoon een frisse blik nodig hebt, wij zorgen ervoor.

Laat u inspireren door keynotes

Doe energie op via de frisse kijk van thought leaders. Denk na over wat er morgen gaat gebeuren, maar bereid u ook al voor op de toekomst.

Meer dan een tech event

Beleef het allemaal tijdens deze ene dag: verzamel kennis en doe inspiratie op. Maar geniet ook van heerlijk eten. Of wilt u nog een beetje werken? Geen probleem! We richten een gezellig hoekje in waar dat kan.

Herbeleef Think NXT 2023

Maak een reis terug in de tijd en herbeleef de magie van het evenement! Duik in video's en foto's die de onvergetelijke ervaring vastleggen.

Ontdek

Klaar voor Think NXT 2024?

Ontmoet IT-specialisten en krijg inzichten van de beste in de sector. Volg ons om op de hoogte te blijven!

Blokkeer nu alvast uw agenda