Innovation Garden

Ontdek hoe technologie de toekomst bepaalt

Of u nu een technologieliefhebber of bedrijfsleider bent, mis deze gelegenheid niet om de nieuwste innovaties zelf te ervaren.

Maak u klaar voor een ontdekkingstocht in onze Innovation Garden, waar technologie en ideeën de toekomst vormgeven!

Cloud

Verken de grenzeloze mogelijkheden van cloudcomputing: van de consolidatie van private en publieke omgevingen, gegarandeerde data security en sovereignity, tot de ondersteuning van softwarisatie, en dit alles, indien nodig, voor u beheerd.

Cybersecurity

Blijf cyberbedreigingen een stap voor met technologie die niet alleen bescherming biedt, maar u ook alle mogelijkheden geeft om IT-omgevingen te monitoren en cyberstormen op te sporen, aan te pakken en te doorstaan.

Smart multigigabit network

Op de fiberstand stapt u de toekomst binnen! Laat onze experts u in een boeiend gesprek verrassen met wat u moet weten over multigig-fiber, SDWAN en SASE, en ervaar zelf de revolutionaire kwantumverbinding.

5G

Het eindeloze potentieel van 5G inspireert u ongetwijfeld. Ontdek de toekomst van de hulpdiensten met de 5G-connected ziekenwagen: voelt u die revolutie in de gezondheidszorg al? Speel mee met Hado, de spannende game die gebruikmaakt van razendsnelle connectiviteit om meeslepende ervaringen te bieden.

Smart building

Dompel u onder in geavanceerde use cases voor intelligente ontwerpen en energie-efficiëntie. Ervaar de toekomst van duurzaam en slim wonen vanop de eerste rij!

Smart Vision & Safe City

Realtimedemo's tonen de kracht van geavanceerde camera's, van ANPR tot infrarood. Dring door tot de kern van beeldverwerking, sensorintegraties en technieken voor dataextractie die stemmingen, veiligheidsrisico's en nog veel meer kunnen waarnemen.

Communicatie- en samenwerkingstools

Bekijk de voordelen van samenwerkingstools en communicatieoplossingen die remote werk mogelijk maken en de betrokkenheid van klanten vergroten via omnichannel communicatie. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers niets te kort komen op hun digitale werkplek.

AI

Leer alles over de kracht van artificiële intelligentie, die patronen in data blootlegt en intelligente voorspellingen doet die uw businessmodellen zullen optimaliseren en uw manier van werken voor altijd zal veranderen.

AR/VR

Test augmented en virtual reality voor hulp vanop afstand en opleidingsdoeleinden.

Drones

Ervaar het potentieel van drones in verschillende sectoren en bekijk use cases waarin bewaking, inspecties en noodhulp vanuit de lucht heel veel efficiëntie kunnen bieden.

IoT en data analytics

Ontdek wat IoT en data analytics voor u kunnen veranderen: van anomaliedetectie en het monitoren van grote mensenmassa's tot op maat gemaakte dashboards voor steden en sectoren, nauwkeurige gps-inzichten en een veelzijdige data engine die diverse bronnen en toestellen integreert.

Klaar voor Think NXT 2024?

Ontmoet IT-specialisten en krijg inzichten van de beste in de sector. Volg ons om op de hoogte te blijven!

Blokkeer nu alvast uw agenda